Γνωρίστε τον Προφήτη

Ο Prophet SKG είναι ένα ελληνικό brand ανδρικής και γυναικείας ένδυσης που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2018 με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές άνετα και ποιοτικά ρούχα streetwear σε προσιτές τιμές.

Για τον Prophet SKG, το streetwear δεν είναι μόδα, αλλά φιλοσοφία. Όραμά μας είναι να δώσουμε σε άνδρες και γυναίκες τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν απ’ το πλήθος, φορώντας ρούχα που τους εκφράζουν και τους γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα και πρώτες ύλες, δημιουργούμε ρούχα και αξεσουάρ που ξεχωρίζουν για την άνεση, το στυλ και την ποιότητά τους. Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται στη βιοτεχνία της επιχείρησης, η οποία λειτουργεί στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης απ’ το 1990, με εξαγωγές σε μεγάλες εταιρείες streetwear ένδυσης, όπως Harley-Davidson, Playboy, Cube και North Face.

Τα προϊόντα του Prophet SKG διατίθενται τόσο σε B2C όσο και σε B2B κανάλια. Το δίκτυο συνεργατών μας επεκτείνεται συνεχώς και περιλαμβάνει ήδη πάνω από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος της Prophet Gang, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 231 068 4112.